1-2 dages levering - Fri fragt på alle ordrer!
0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

DKK EUR
Tilbage
Tommy Hilfiger Variation stripe sokker 2-pack - jeans blue

Tommy Hilfiger Variation stripe sokker 2-pack - jeans blue

123,75 DKK

Levering: 1-2 dage

Kort beskrivelse:

Lækre sokker i en 2-pack med et par i klar blå og et par i blå og lys blåstribet. Begge med det klassiske Tommy Hilfiger logo.

* Skal udfyldes

123,75 DKK

Detaljer

2-pack sokker i Tommy Hilfigers stilsikre design i to forskellige designs. Et klassisk blåt par og et blåt par med striber i forskellige bredder i lys blå tværs over foden. Begge par er med det klassiske Hilfiger logo på anklen og bred elastik rib, der sikrer dig den bedste kvalitet.

Indeholder: 75% Bomuld, 23% polyamid og 2% elastan.

Se vores store udvalg af sokker

Vi har 1-2 dages levering. Se mere herunder, hvilke fragtmuligheder du har:

Brev

Hvis andet ikke er tilvalgt sender vi ordrer under 150 kr. med brev og kommer derfor til dig i din brevsprække. Det tager mellem 1-2 dage.

Pakke uden omdeling

Ordre over 150 kr. vil gartis blive sendt af sted med pakke. Din pakke vil ankomme til nærmeste til nærmeste, eller selvvalgt postkontor. Du vil modtage trackingnummer ved afsendelse. Det tager 1-3 dage.

Pakke med omdeling

Du kan tilvælge at få sendt din pakke direkte til døren for et ekstra beløb (39 kr. for pakker under 150 kr. og 29 kr. for pakker over 150 kr.). Du vil modtage trackingnummer ved afsendelse. Det tager 1-3 dage.

Se mere om leveringsmulighederne her

Fortrudt dit køb? Vi har 14 dages returret efter du har modtaget din vare. Varen skal sendes tilbage i samme stand som modtaget og i uåbnet emballage. Vi tilbagebetaler dig dine omkostninger for returneringen, når vi har modtaget din vare.