1-2 dages levering - Fri fragt på alle ordrer!
0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

DKK EUR
Tilbage
Tommy Hilfiger men TH PATCH sokker 2-pack.

Flere visninger

Tommy Hilfiger men TH PATCH sokker 2-pack.

99,00 DKK

Levering: 1-2 dage

Kort beskrivelse:

Tommy Hilfiger sokker i sporty stilsikkert design. Sporty look med nyt TH logo på anklerne.

* Skal udfyldes

99,00 DKK

Detaljer

Tommy Hilfiger sokker i sporty stilsikkert design. Dette sæt sokker er dekoreret med et T på den ene side af sokken, et H er vævet ind på modsatte side af skaftet. Den ene par er lys grå og den andet sæt er hvide. Kvalitets strømperne er med det Hilfigers signatur farver i TH logoerne på anklen, og bred elastik rib, der sikrer dig den bedste kvalitet hele dagen.

Indeholder: 75% Bomuld, 23% polyamid og 2% elastan.

Se vores store udvalg af sokker

Vi har 1-2 dages levering. Se mere herunder, hvilke fragtmuligheder du har:

Brev

Hvis andet ikke er tilvalgt sender vi ordrer under 150 kr. med brev og kommer derfor til dig i din brevsprække. Det tager mellem 1-2 dage.

Pakke uden omdeling

Ordre over 150 kr. vil gartis blive sendt af sted med pakke. Din pakke vil ankomme til nærmeste til nærmeste, eller selvvalgt postkontor. Du vil modtage trackingnummer ved afsendelse. Det tager 1-3 dage.

Pakke med omdeling

Du kan tilvælge at få sendt din pakke direkte til døren for et ekstra beløb (39 kr. for pakker under 150 kr. og 29 kr. for pakker over 150 kr.). Du vil modtage trackingnummer ved afsendelse. Det tager 1-3 dage.

Se mere om leveringsmulighederne her

Fortrudt dit køb? Vi har 14 dages returret efter du har modtaget din vare. Varen skal sendes tilbage i samme stand som modtaget og i uåbnet emballage. Vi tilbagebetaler dig dine omkostninger for returneringen, når vi har modtaget din vare.

 
Vi anbefaler