1-2 dages levering - Fri fragt på alle ordrer!
0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

DKK EUR
Tilbage
Tommy Hilfiger Giftbox 5 par sort box.

Flere visninger

Tommy Hilfiger Giftbox 5 par sort box.

311,25 DKK

Levering: 1-2 dage

Kort beskrivelse:

Flot og moderigtig gaveæske med 5 par sorte Tommy Hilfiger strømper.

* Skal udfyldes

311,25 DKK

Detaljer

Den perfekte gaveæske med 5 par sokker fra Tommy Hilfiger. Hvis der sættes pris på et originalt look, så er det helt sikkert en rigtig lækker gave med disse komfortable sokker fra Tommy Hilfiger. Sokker i praktiske farver, lavet af blød bomuld med tilsætning af 70% polyamid og elastan. Den brede linning forhindrer, at sokkerne glider ned af benet. Moderigtig stil, fine mønstre, synligt vævet Tommy Hilfiger logo vil appellere til enhver modebevidst mand. Strømperne er pakket i en lækker gaveæske, som ligeledes er designet med flotte detaljer.

Vi har 1-2 dages levering. Se mere herunder, hvilke fragtmuligheder du har:

Brev

Hvis andet ikke er tilvalgt sender vi ordrer under 150 kr. med brev og kommer derfor til dig i din brevsprække. Det tager mellem 1-2 dage.

Pakke uden omdeling

Ordre over 150 kr. vil gartis blive sendt af sted med pakke. Din pakke vil ankomme til nærmeste til nærmeste, eller selvvalgt postkontor. Du vil modtage trackingnummer ved afsendelse. Det tager 1-3 dage.

Pakke med omdeling

Du kan tilvælge at få sendt din pakke direkte til døren for et ekstra beløb (39 kr. for pakker under 150 kr. og 29 kr. for pakker over 150 kr.). Du vil modtage trackingnummer ved afsendelse. Det tager 1-3 dage.

Se mere om leveringsmulighederne her

Fortrudt dit køb? Vi har 14 dages returret efter du har modtaget din vare. Varen skal sendes tilbage i samme stand som modtaget og i uåbnet emballage. Vi tilbagebetaler dig dine omkostninger for returneringen, når vi har modtaget din vare.