1-2 dages levering - Fri fragt på alle ordrer!
0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

DKK EUR
Tilbage
Tommy Hilfiger sort giftbox med 3 sæt sokker

Flere visninger

Tommy Hilfiger sort giftbox med 3 sæt sokker

175,00 DKK

Levering: 1-2 dage

Kort beskrivelse:

Moderigtig gaveæske med 3 par Tommy Hilfiger strømper.

* Skal udfyldes

175,00 DKK

Detaljer

Moderigtig gaveæske fraTommy Hilfiger, som indeholder 3 sæt strømper. Det er en perfekt gave til manden som sætter pris på en unik gave og værdsætter komfortable sokker fra Tommy Hilfiger. Der er 3 forskellige varianter: 1sæt klassiske sort og 1 sæt grå. Det sidste sæt er med klassisk TH logo mønster. Sokkerne er lavet af bomuld med 70% polymid og elastan. Sokkerne er desuden lavet således at de ikke glider ned af benet. Moderigtige sokker, flotte mønstre og tydeligt Tommy Hilfiger logo, som appellerer til enhver moderigtig mand og ikke mindst til hans garderobe. Der medfølger en rigtig fin gaveæske med sokkerne.

Vi har 1-2 dages levering. Se mere herunder, hvilke fragtmuligheder du har:

Brev

Hvis andet ikke er tilvalgt sender vi ordrer under 150 kr. med brev og kommer derfor til dig i din brevsprække. Det tager mellem 1-2 dage.

Pakke uden omdeling

Ordre over 150 kr. vil gartis blive sendt af sted med pakke. Din pakke vil ankomme til nærmeste til nærmeste, eller selvvalgt postkontor. Du vil modtage trackingnummer ved afsendelse. Det tager 1-3 dage.

Pakke med omdeling

Du kan tilvælge at få sendt din pakke direkte til døren for et ekstra beløb (39 kr. for pakker under 150 kr. og 29 kr. for pakker over 150 kr.). Du vil modtage trackingnummer ved afsendelse. Det tager 1-3 dage.

Se mere om leveringsmulighederne her

Fortrudt dit køb? Vi har 14 dages returret efter du har modtaget din vare. Varen skal sendes tilbage i samme stand som modtaget og i uåbnet emballage. Vi tilbagebetaler dig dine omkostninger for returneringen, når vi har modtaget din vare.