1-2 dages levering - Fri fragt på alle ordrer!
0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

DKK EUR
Tilbage
Levis  2 pack blå/grå boxershorts stribet linning

Flere visninger

Levis 2 pack blå/grå boxershorts stribet linning

Pris: 199,00 DKK

Special Price 169,00 DKK

Levering: 1-2 dage

Kort beskrivelse:

2 pack klassiske blå/grå boxershorts fra Levis. fræk detalje med i linningen

* Skal udfyldes

Pris: 199,00 DKK

Special Price 169,00 DKK

Detaljer

2 pack boxershorts fra Levis. Klassiske boxershorts med fed detalje i den stribede linning. 1 par i marine blå, det andet par i klassisk grå. Begge par er med 4 cm bred elastikbånd for oven, med diskret Levis logo i linningen i kontrast farve. Levis har en kanon god pasform og er om nogen kendte for deres høje kvalitet. Materiale: 95% bomuld og 5% elastan.

Vi har 1-2 dages levering. Se mere herunder, hvilke fragtmuligheder du har:

Brev

Hvis andet ikke er tilvalgt sender vi ordrer under 150 kr. med brev og kommer derfor til dig i din brevsprække. Det tager mellem 1-2 dage.

Pakke uden omdeling

Ordre over 150 kr. vil gartis blive sendt af sted med pakke. Din pakke vil ankomme til nærmeste til nærmeste, eller selvvalgt postkontor. Du vil modtage trackingnummer ved afsendelse. Det tager 1-3 dage.

Pakke med omdeling

Du kan tilvælge at få sendt din pakke direkte til døren for et ekstra beløb (39 kr. for pakker under 150 kr. og 29 kr. for pakker over 150 kr.). Du vil modtage trackingnummer ved afsendelse. Det tager 1-3 dage.

Se mere om leveringsmulighederne her

Fortrudt dit køb? Vi har 14 dages returret efter du har modtaget din vare. Varen skal sendes tilbage i samme stand som modtaget og i uåbnet emballage. Vi tilbagebetaler dig dine omkostninger for returneringen, når vi har modtaget din vare.