NYY på shoppen fra mandag!

April 3, 2014  |  Ikke kategoriseret

Så har vi endelig fået en dato for hvornår vores NYY produkter kommer ind af døren. Hvis alt går som det skal og der ikke kommer for meget blodregn i weekenden, så kommer de mandag, så vi er klar til at få dem sendt af sted til jer derude. De nye produkter er i lækkert materiale og med det meget genkendelige mærke – vi får både sokker, boxershorts og undertrøjer og vi glæder os rigtig meget til at vise jer dem på shoppen.

I næste uge får vi også to nye styles fra Björn Borg, som vi glæder os til at vise jer. Hvad det er for nogle styles vil du kunne få et sneak peak af allerede i morgen, så det er bare om at holde øje på vores side. De fleste kender nok Björn Borg boxershort, der er kendt for deres vilde og farverige designs, samt gode kvalitet. Björn Borg kan bruges af både de helt unge drenge, samt de mere voksne målgruppe. Har du tjekket vores nye tre-pack ud? De er perfekte til dig, der gerne vil fylde undertøjskuffen med lækre boxershorts i et mere enkelt design.

Du kan stadig nå det…

Til sidst vil jeg lige huske jer alle på at vi stadig kører 10% på ALT på shoppen – det gør vi helt til den 7. april, så skynd dig at finde dine favoritter til en favorit pris allerede i dag!!


Leave a Reply