Nyheder fra Puma

August 19, 2014  |  Ikke kategoriseret

Efteråret er ved at nærme sig over det ganske danske land og det dejlige sommervejr udskiftes ligeså stille med regn, blæst og mørke. Men fortvivl ikke, hos underwear4men går vi ikke i hi. Vi har i løbet af sommeren, været i gang med at få aftaler i hus med flere mærker, som vi løbet af efteråret glæder os til at præsentere for jer og vi får også efterårs styles fra mange af vores allerede eksisterende mærker. Blandt andet har vi fået en masse nye styles fra vores bestseller mærke Puma og vi ser rigtig mange favoritter imellem. Vi har også fået opfyldt vores lager igen med flere forskellige favorit Puma boxershorts og sokker.

pumanyhederaugust

 

En af vores nye favoritter er den trendy style Sunset blvd, som du kan se på den ovenstående slide længst til højre. Det fede ved dette style er at den skiller sig lidt ud fra de puma styles vi kender i forvejen, da elastikbåndet i linningen ser anderledes ud og har et transparent logo i stedet for det klassiske puma logo. Disse styles kaldes også for “Puma originals” og du vil i løbet af efteråret og vinteren nok komme til at se flere af den slags styles, både ved Puma, men også ved mange af de andre mærker, hvor mange af de gamle retro og originale styles får et comeback.

Vi elsker NYY!

Husk også at du stadig kan nå at udnytte vores sommersale, hvor alle vores produkter fra New York Yankees er på tilbud. Her vil du kan få fyldt underbukse- og sokkerskuffen op, meget billigt!

Se hele vores udvalg af NYY boxershorts og sokker

 

 


Leave a Reply