Hvad kommer til at ske i 2014?

October 7, 2014  |  Ikke kategoriseret

2014blog

Så er Januar rigtig gået i gang, de første nytårsfortsæt er måske allerede droppet, men vi kan alle blive enige om at et nyt år er lig med nye tiltag og ingen undtagelse på underwear4men.dk.

Nye mærker

I 2014 vil du kunne stifte bekendtskab med nye mærker på siden, både med et udvalg af underbukser, strømper og meget mere. Vi kan ikke endnu løfte sløret for, hvilke mærker vi i 2014 får, både fordi der stadig er nogle ting, der skal på plads, men også fordi vi gerne vil overraske jer med de nye spændende mærker. I 2013 fik vi en række nye mærker og 2014 bliver ligeså spændende i forhold til dette.

Stadig gode tilbud

2014 vil også byde på endnu flere gode tilbud og også her i Januar, hvor vi hele måneden, vil have fantastiske og vanvittige tilbud, hvor vi sælger ud af hele vores lager, for at kunne gøre plads til forårets nye styles. Følg løbende med på siden og på vores nyhedsbrev, som du tilmelder dig i bunden af vores side.

Til og med torsdag har vi for eksempel vanvittige 20% på ALT på hele shoppen, det betyder at du finder alle vores varer, uanset stil, mærke eller farve til 20% under normalprisen, hvilket er vanvittigt!

Det bedste undetøj

Ja 2014 bliver et spændende år, som vi hos underwear4men.dk ser rigtig meget frem til. Vi vil fortsætte med at sælge gode boxershorts mm. til den helt rigtige pris. Og husk nu, vi har fri fragt på alle vores varer!

frækt undertøj  i 2014

Hvis du synes det lyder lidt for kedeligt med boxershorts og sokker kan jeg fortælle at vi faktisk har åbnet en søskende virksomhed winkwink.dk som er en erotisk sexshop med frækt undertøj eller sexiga underkläder kan prøve at kigge på :)


Leave a Reply