Forårs nyheder for alle pengene!

April 23, 2014  |  Ikke kategoriseret

Vi ELSKER forår hos underwear4men, både fordi fuglene synger og solen skinner mere – men også fordi der kommer så mange nye og spændende vare og nye styles fra de fleste mærker. Vi har senest fået en masse friske styles fra Levis ind af døren, samt styles fra både Björn Borg og Tommy Hilfiger. Mange af de nye styles bære præg af at det er nye og mere farverige tider og det er altså lækkert med nogle friske farver på dit undertøj, nu når der også er større mulighed for at komme ud og lufte det i et par shorts eller forårs-sneaks.

Vi har også fået nye sokker fra Tommy Hilfiger – for eksempel de mere forårsvenlige quarter og sneakers sokker, der er i den korte ende og passer perfekt til at par forårsvenlige sko, der måske ikke er så varme og støvle-agtige, som dem du har brugt det sidste halve år. Vi har et stort udvalg af sneaker og quarter sokker fra både Hilfiger, NYY og Puma.

Som nævnt før har vi nu endelig fået New York Yankees, vi har længe fået efterspørgsler på flere mærker på shoppen og vi er så småt i gang med at få det, samtidig med at vi supplerer med nye årstidsvenlige styles fra de populærer mærker vi har – for eksempel har vi fået nye forårs styles fra Puma, der også har mere farve og pang. Disse er fashion produkter og vi har dem derfor i et begrænset antal – du skal skynde dig, hvis du vil have fingrene i disse forårsprodukter!

For at fejre at vi har fået NYY, har vi hele ugen 15% på alt fra mærket, det er for at vi kan introducere det fine mærke til dig og skabe et godt introtilbud, så vi kan byde NYY velkommen på shoppen med stil. Vi kan allerede se at mærket er blevet taget godt imod, da vi allerede kan mærke at I er glade for det nye mærke, der både har et lille udvalg af boxershorts, sokker og t-shirts. De fede t-shirts vi har fået er også et hit og vi håber at I fortsat vil tage godt imod de mærker vi her til foråret og sommer kan introducere for jer.

Vi vil ikke løfte sløret for meget for et af de nye mærker endnu, men vi kan give et hint. Dette mærke laver gummisko, der er meget populærer i det meste af verden – mærket er amerikansk og har et  karakteristisk logo, der blandt andet består af en stjerne. Kan du mon gætte mærket?

GLÆDELIGT FORÅR her fra!

 


Leave a Reply