Fokus på et mærke: Puma

May 30, 2014  |  Ikke kategoriseret

pumalogo

Nogle af vores bestsellere hos underwear4men.dk er boxershorts fra Puma, men hvad ved du egentlig om dette sporty mærke, med den hoppende puma på? Her er lidt om mærket og produkterne.

Historie

Hele puma historien starter tilbage i 1924 hvor to brødre Rudolf og Adolf Dassler starter “Dassler brothers shoe company” i Tyskland, efter få år bliver Dassler skoene berømte fordi flere vindende atleter bruger dem og et nyt anerkendt navn indenfor sportssko ser dagens lys. I 1948 bryder brødrene firmaet op i to dele og Rudolf Dassler opretter firmaet der dengang hed PUMA Shuhfabrik Rudolf Dassler. En af de første fodboldsko firmaet lavede blev en succes på det vesttyske fodboldhold og blev derfor kendt verden over. I løbet af halvdtredserne udvikler firmaet sig hastigt og de har stor succes med deres fodboldsko, der er helt revolutionerende og i 1958 bliver en ny version af Puma logoet udviklet, hvor man ser en Puma omgivet af en sekskant og et D for dassler, dette logo bliver udviklet, men har stadig i dag, den springende Puma som trademark. Op igennem tiden ses flere og flere atleter, for eksempel den kendte fodboldspiller Pelé, med sko fra Puma og mærket bliver udbredt til det meste af verden, som en sko, der skaber vindere, både indenfor fodbold, tennis, løb og mange andre sportsgrene. I 1986 går Puma på børsen og fundamentet for det brand man kender i dag bliver skabt, og da Puma ansætter direktøren Jochen Zeitz i 1993, bliver hele firmaet omstruktureret og opdateret – han bliver også den yngste direktør for et børsnoteret selskab i Tyskland nogensinde med sin 30 år. Siden den tid har stjerner som Serena Willams og Usain Bolt som frontfigure for mærket. Selskabet laver i dag meget andet end sko, som ellers var der de startede med og du finder flere tusind butikker rundt i hele verden, der sælger Puma brandet. I dag kan man købe alt fra sko, til fodbolde, tøj og også undertøj. Puma boxershort har været meget populærer i Tyskland og er næsten et hver mands eje, men i Danmark ser man mere sokker fra mærket. Underwear4men.dk er nogle af de eneste der sælger Puma boxershorts og vi har et stort lager fra det lækre sportsmærke.

Boxershortsene

Puma introducerer nye styles fire gange om året og vi prøver i så høj grad som vi kan at skaffe de fleste nye styles fra firmaet, både indenfor boxershorts, men også indenfor sokker i forskellige slags. Vores udvalg skifter derfor ofte og når en style ikke er på lager mere, kommer der ofte en helt ny og opdateret style. Dette gør også at du ofte kan føle dig ret unik med de fashion boxershorts fra Puma som du køber hos os, da der hele tiden kommer nye styles fra mærket. Du finder også et stort udvalg af basis boxershorts og sokker hos Puma, der aldrig udgår, og det er for eksempel en af vores bestesellere, de sorte Puma boxershorts, enten helt plain sort eller med rød og blå linning. Du kender Puma på deres gode kvalitet, pasform og den gode pris. Pumas boxershorts har en fast lav pris og hvis andet ikke er angivet koster de altid 149 kroner for en 2-pack – om det er basis eller fashion modellen, og det er billigt for to par boxershorts som du vil kunne bruge mange år frem.

 


Leave a Reply