10% på alt hele ugen!

March 30, 2014  |  Ikke kategoriseret

Vi er lige skiftet til sommertid og det betyder at sommeren nærmer sig med hastige skridt. Når solen titter ind af vinduet og man kan begynde at høre fuglene udenfor, så ved man også at det er ved at være tid til at få ryddet lidt op, støvsuget vinterens støv væk og komme ud i solens spæde stråler.

Sådan har vi det også hos underwear4men.dk. Vi vil så gerne af med en masse på vores lager, så vi kan gøre klar til nye og fede forårs og sommer styles på shoppen – derfor har vi brug for DIN hjælp! Fra i dag og en god uge frem har vi derfor 10% på alt på shoppen, så du kan få fyldt undertøjskuffen op, og vi kan få ryddet lidt op på lageret! Vi skal nok stå for oprydningen, hvis I bare hjælper os med at komme af med boxershorts, sokker og undertrøjer til en favorable pris!

Der er som altid fri fragt på alle ordre og vi sender din ordre samme dag du bestiller – senest den næste hverdag efter din bestilling og det er vi meget stolte af at vi kan gøre. Vi har det hele samlet på et lager og det lager skal der nu ryddes ud i – vi glæder os til at få sendt af sted til dig!

De 10% er allerede nu fratrukket prisen på alle produkter og priserne gælder så længe lager haves.

Vi ses på shoppen!

 


Leave a Reply