1-2 dages levering - Fri fragt på alle ordrer!
0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

DKK EUR
Tilbage
Björn Borg høj kvalitets boxershorts 3-pack

Björn Borg høj kvalitets boxershorts 3-pack

Pris: 536,25 DKK

Special Price 461,25 DKK

Levering: 1-2 dage

Kort beskrivelse:

Sej 3 pack høj kvalitets boxershorts i sort. En pakke til dig, der kan lide det klassiske. Boxershortsene har semi-lange ben og en super pasform og passer til de fleste. Lavet i 95% bomuld og 5% elastan

* Skal udfyldes

Pris: 536,25 DKK

Special Price 461,25 DKK

Detaljer

Fed 3-pack høj kvalitets boxershorts fra Björn Borg. Et par i sort, et par i klassisk grå et par i sort/grå camouflage. Björn Borgs gode pasform og et klassisk design, passer til alle krops typer. I denne pakke får du tre par høj kvalitets boxershorts, med elastik linning med det klassiske logo hele vejen rundt. Elastikken er ca 3,5 cm bred. Lavet i 95% bomuld og 5% elastan. Vaskes ved 40 grader.

Vi har 1-2 dages levering. Se mere herunder, hvilke fragtmuligheder du har:

Brev

Hvis andet ikke er tilvalgt sender vi ordrer under 150 kr. med brev og kommer derfor til dig i din brevsprække. Det tager mellem 1-2 dage.

Pakke uden omdeling

Ordre over 150 kr. vil gartis blive sendt af sted med pakke. Din pakke vil ankomme til nærmeste til nærmeste, eller selvvalgt postkontor. Du vil modtage trackingnummer ved afsendelse. Det tager 1-3 dage.

Pakke med omdeling

Du kan tilvælge at få sendt din pakke direkte til døren for et ekstra beløb (39 kr. for pakker under 150 kr. og 29 kr. for pakker over 150 kr.). Du vil modtage trackingnummer ved afsendelse. Det tager 1-3 dage.

Se mere om leveringsmulighederne her

Fortrudt dit køb? Vi har 14 dages returret efter du har modtaget din vare. Varen skal sendes tilbage i samme stand som modtaget og i uåbnet emballage. Vi tilbagebetaler dig dine omkostninger for returneringen, når vi har modtaget din vare.

 
Vi anbefaler
Björn Borg Boxershorts Rød

Björn Borg Boxershorts Rød

Pris: 211,25 DKK

Special Price 86,25 DKK