1-2 dages levering - Fri fragt på alle ordrer!
0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

DKK EUR
Tilbage
Björn Borg 2 pack boxershorts i hamp bomuld

Björn Borg 2 pack boxershorts i hamp bomuld

399,00 DKK

Levering: 1-2 dage

Kort beskrivelse:

Høj kvalitets boxershorts i Björn Borgs nye hamp kvalitet og med palmetræs print.

* Skal udfyldes

399,00 DKK

Detaljer

Høj kvalitets boxershorts i Björn Borgs nye stærke hamp bomulds. Det ene par med print af palmetræer. Det andet par er klassisk sorte. Begge par med lækker 4 cm bred elastik linning med klassisk Björn Borg logo. Materiale: 95% hamp og 5% elastan Hamp føles lidt som hør og er meget holdbart i brug. Det er anti-statisk, reflekterer op til 95% af alle UV-stråler og er 100% biologisk nedbrydeligt og genanvendeligt.

Vi har 1-2 dages levering. Se mere herunder, hvilke fragtmuligheder du har:

Brev

Hvis andet ikke er tilvalgt sender vi ordrer under 150 kr. med brev og kommer derfor til dig i din brevsprække. Det tager mellem 1-2 dage.

Pakke uden omdeling

Ordre over 150 kr. vil gartis blive sendt af sted med pakke. Din pakke vil ankomme til nærmeste til nærmeste, eller selvvalgt postkontor. Du vil modtage trackingnummer ved afsendelse. Det tager 1-3 dage.

Pakke med omdeling

Du kan tilvælge at få sendt din pakke direkte til døren for et ekstra beløb (39 kr. for pakker under 150 kr. og 29 kr. for pakker over 150 kr.). Du vil modtage trackingnummer ved afsendelse. Det tager 1-3 dage.

Se mere om leveringsmulighederne her

Fortrudt dit køb? Vi har 14 dages returret efter du har modtaget din vare. Varen skal sendes tilbage i samme stand som modtaget og i uåbnet emballage. Vi tilbagebetaler dig dine omkostninger for returneringen, når vi har modtaget din vare.