1-2 dages levering - Fri fragt på alle ordrer!
0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

DKK EUR
Tilbage
ARMANI SWEATSHIRT dark grey

Flere visninger

ARMANI SWEATSHIRT dark grey

Pris: 873,75 DKK

Special Price 373,75 DKK

Levering: 1-2 dage

Kort beskrivelse:

Super lækker sweatshirt fra italienske Armani, med elastik detaljer ved ærme og linning.

* Skal udfyldes

Pris: 873,75 DKK

Special Price 373,75 DKK

Detaljer

Super lækker sweatshirt fra italienske Armani. Smuk mørkgrå - som billedet, med sort kubemønster printet ind i stoffet. På brystet er det klassiske EA og ørnelogo broderet ind i stoffet. Kvliteten er let og lækker, samtidig en lun sweater. Ved ærmekanten og linningen er der indsat elastik, som giver sweateren et afslappet look. Materiale: 91% bomuld, 9% polyester

Vi har 1-2 dages levering. Se mere herunder, hvilke fragtmuligheder du har:

Brev

Hvis andet ikke er tilvalgt sender vi ordrer under 150 kr. med brev og kommer derfor til dig i din brevsprække. Det tager mellem 1-2 dage.

Pakke uden omdeling

Ordre over 150 kr. vil gartis blive sendt af sted med pakke. Din pakke vil ankomme til nærmeste til nærmeste, eller selvvalgt postkontor. Du vil modtage trackingnummer ved afsendelse. Det tager 1-3 dage.

Pakke med omdeling

Du kan tilvælge at få sendt din pakke direkte til døren for et ekstra beløb (39 kr. for pakker under 150 kr. og 29 kr. for pakker over 150 kr.). Du vil modtage trackingnummer ved afsendelse. Det tager 1-3 dage.

Se mere om leveringsmulighederne her

Fortrudt dit køb? Vi har 14 dages returret efter du har modtaget din vare. Varen skal sendes tilbage i samme stand som modtaget og i uåbnet emballage. Vi tilbagebetaler dig dine omkostninger for returneringen, når vi har modtaget din vare.