1-2 dages levering - Fri fragt på alle ordrer!
0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

DKK EUR
Tilbage
ARMANI NATBUKSER MED BREDE TERN

Flere visninger

ARMANI NATBUKSER MED BREDE TERN

Pris: 686,25 DKK

Special Price 350,00 DKK

Levering: 1-2 dage

Kort beskrivelse:

Super lækre natbukser fra Armani, i super blød og lækker bomuld og bred elastik i linningen.

* Skal udfyldes

Pris: 686,25 DKK

Special Price 350,00 DKK

Detaljer

Disse kvalitets natbukser er grunden til man glæder sig til at hoppe i nattøjet og gøre sig klar til at sove. De er rigtige bløde og behagelige og den perfekte vidde i bukserne gør, at man føler sig fri og kan bevæge sig uden de vækker ens opmærksomhed. Designet på disse natbukser er blødt og sexet, men en hvis maskulinitet i sig. De to nuancer af blå blandet med de rå og enkele farver sort og hvid, giver bukserne et blødt look med et strejf af rå maskulinitet. Et perfekt match til dig der ønsker et par sexet natbukser med en blød side. Materiale: 95% bomuld og 5% elastan

Vi har 1-2 dages levering. Se mere herunder, hvilke fragtmuligheder du har:

Brev

Hvis andet ikke er tilvalgt sender vi ordrer under 150 kr. med brev og kommer derfor til dig i din brevsprække. Det tager mellem 1-2 dage.

Pakke uden omdeling

Ordre over 150 kr. vil gartis blive sendt af sted med pakke. Din pakke vil ankomme til nærmeste til nærmeste, eller selvvalgt postkontor. Du vil modtage trackingnummer ved afsendelse. Det tager 1-3 dage.

Pakke med omdeling

Du kan tilvælge at få sendt din pakke direkte til døren for et ekstra beløb (39 kr. for pakker under 150 kr. og 29 kr. for pakker over 150 kr.). Du vil modtage trackingnummer ved afsendelse. Det tager 1-3 dage.

Se mere om leveringsmulighederne her

Fortrudt dit køb? Vi har 14 dages returret efter du har modtaget din vare. Varen skal sendes tilbage i samme stand som modtaget og i uåbnet emballage. Vi tilbagebetaler dig dine omkostninger for returneringen, når vi har modtaget din vare.